Hva andre sier

Trine, 58 år, 2014

Gerd Jorunn er en kunnskapsrik, dyktig, klok, behagelig og varm coach/fasilitator. I en periode hvor jeg var helt utslitt, fikk jeg gleden av å “fasiliteres” av henne. Hun fikk meg til å reflektere og se muligheter og hva jeg virkelig ønsker å jobbe med fremover, ved at jeg ble bedre kjent med meg selv. Samtidig fikk jeg hjelp til å bli mere bevisst på min indre kritiker og tidstyvene i livet mitt. Gjennom bruk av ulike metoder og teknikker, opplevde jeg hele tiden å bli satt i sentrum, og at vi sammen oppdaget og bevisstgjorde sider i meg som har behov for å komme sterkere frem i lyset. Jeg anbefaler Gerd Jorunn på det varmeste; og ser at jeg har et ønske om å bli coachet videre av henne. Trine

Reidun, kursedltaker Din Tur 2013

meg“Etter å ha deltatt på Gerd Nilsson – Din Tur sit eg igjen med meir sjølvinnsikt og større tru på eigne potensiale. Eg har blitt betre kjend med meg sjølv og meir og mindre framtredande sider av mi personlegheit. Eg har skjønt at eg har mange fleire sider enn det eg trudde, og har fått nødvendig kunnskap om korleis styrka og vidareutvikla dei sidene av meg som får minst plass til vanleg. Eg føler at eg er på veg mot ein betre og meir balansert versjon av meg sjølv, og at dette opnar opp for mange nye spennande mulegheiter! Eg har også lært korleis eg kan nå draumane og måla mine raskare. Pluss mykje meir. Eg anbefalar alle på det varmaste å jobba med Gerd!”

Reidun, kursdeltaker Din Tur 2013

Linda, senior konsulent

“Jeg var utbrent. Jeg hadde over mange år stilt utrolig høye krav til meg selv på jobb, som mor, som hustru, venn og datter. Jeg trengte å gjøre opp status med hensyn til min fysiske og psykiske helse, og jeg var ikke istand til å klare dette uten hjelp. Å kunne kaste inn håndkleet og erkjenne at jeg måtte gjøre noe er noe med det tøffeste jeg har gjort i mitt liv. Sammen med Gerd satt jeg opp tre ambisiøse mål:

Å kunne sette grenser
Å bli mer bevisst
Å bli glad i meg selv

Sammen med Gerd har jeg langt på vei nådd de målene.
Jeg har lært mye fra Gerd og bruker det aktivt i coaching av mine mentorbarn som karriereveileder.
Gerd har en erfaring, kunnskap og ferdigheter som gir henne en høy troverdighet.
Hun har en stor verktøykasse hun kan ta av og være istand til å tilpasse de hun coacher.
Gerd har en personlighet som gjør det lett å være åpen. Hun er ærlig og går ikke på akkord med seg selv.
En sterk indikasjon på Gerds suksess er å se at jeg langt på vei har nådd de målene vi satte oss fra begynnelsen.

Jeg anbefaler så absolutt Gerd til andre i tilsvarende situasjon.”

Linda, senior konsulent, 50 år, mars 2013

Therese, 40 år, 2015

Det kom til et punkt i mitt livet, der jeg skjønte jeg trengte hjelp for komme meg ut av destruktive tanker, sorg og fortvilelse. Tidligere hadde jeg forsøkt 2 ulike terapeuter og betalt tusen vis av kroner, til ingen nytte. Fortvilelsen var stor, og jeg var på randen av å gi opp. Tilfeldighetene ville ha det til at jeg “kom over” Gerd. Jeg var svært skeptisk til å forsøke enda en terapeut eller coach som Gerd er. Jeg spurte om det var mulig å treffe henne på en kafé, slik at jeg kunne spørre henne ut om hennes teknikker og erfaringer, før jeg eventuelt ville starte i terapi hos henne. Det hun fortalte appellerte til meg, og jeg valgte å gi meg selv en sjanse til.

Og wow, for en respons! Dette var en terapeut som virket! Etter bare ett par behandlinger var jeg allerede på bedringens vei! Teknikken er spesiell, og det var ikke alle temaer jeg klart å bruke den på. Men i det store og hele har jeg nå fått på plass veldig mye i min sjel, og jeg har fått et verktøy som gjør at jeg nå kan takle meg selv og livets utfordringer på en mye bedre måte! Det har vært en lykke for meg at jeg har vært hos Gerd, jeg er lykkelig og hel igjen!

Takk Gerd!

Susanne Hannestad, Director at Nordea Finance

“Gerd Jorunn is a process- and customer oriented leader with a keen eye to lift the organization to the next level. She builds up her people and make them excel for more responsibilities. Hard working and good stamina makes her a good leader for the long run.” February 11, 2009

1st Susanne HannestadSales Director, Steria
reported to Gerd Jorunn at Bull AS (Steria)

 

 Monna Nordhagen, gründer og konsulent Brandlab

“Gerd Jorunn ledet utviklingen av kundetam i Bull i en tid da dette var et pionerarbeid. Med en sterk dedikasjon, høyt trykk og god organisering ble stor-kunde etter storkunde inenfor Gerd Jorunns område teamorganisert på tvers av hele organisasjonen med økt kundetilfredshet, økte markedsandeler og bedre samarbeid og dermed kvalitet og lønnsomhet som resultat. Gerd Jorunns arbeid med dette ville fortsatt stått seg som et referansecase på kundeteam i 2011.” December 23, 2011″

Monna Nordhagen, Sales director, Bull
worked with Gerd Jorunn at Bull (Steria)

 

Kaj Green, VP Europe, Vorstand Central Europe (D, A, CH), Bull (colleague)

“It is a great pleasure for me to recommend Gerd Jorunn as a consultant/coach. We worked together at Bull where Gerd Jorunn was very successful and appreciated as Sales/Account exec., then HR manager and ended up as Managing Director Bull Norway. She delivered what she committed, developed a great spirit in the company and had an excellent relation to her clients. She must be perfect in supporting service organizations to a successful growth. Kaj Green” November 28, 2011

 

Per Olav Istad, Management consultant, Steria AS (colleague)

“Gerd Jorunn was the best boss I ever had (and I have had a few!) A great motivator, and very supportive.”April 2, 2008

 

Lene Fjellheim, partner, coach, CoachTeam as (business partner)

“CoachTeams verdier gjenspeiles i hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Vi skaper begeistring, vi viser raushet, vi skaper utvikling. Gerd Jorunn har til fulle representert våre verdier på en fremragende måte. Som kursleder har jeg opplevd Gerd Jorunn (anm: i rollen som kursassistent) som varm, raus, kontaktskapende, svært fleksibel samt god til å formidle på en enkel og forståelig måte. Gerd Jorunn har med sin solide ledererfaring svært mye å bidra med ovenfor deg som er ny som leder og deg som ønsker støtte og veiledning i ditt lederskap. Jeg anbefaler Gerd Jorunn på det varmeste!” November 7, 2011

 

Ingun Stræde, Project Manager, Schneider Electric Buildings Norway AS (colleague)

“I’v known Gerd Jorunn during my period as Project Manager in Schneider Electric. Her experience as a leader and ability to understand interpersonal relationships makes her the perfect coach. I highly recommend her as a kick start for a new leader.” December 6, 2011

 

George Gombas

Top qualities: Great Results, Personable, Expert

“I can highly recommend Gerd. I have known her since 1992 and have worked with her since 2002. She is a very knowledgeable and skillful person. As a coach and a mentor she has brought a lot of value to sellers and sales managers over the years. She is demanding and set high expectation on herself and the people she is working with. I wish her all the best and I will continue working with her when opportunity is give. George Gombas Managing Partner & Owner of CustomerCentric Selling Europe” November 7, 2011

 

Bjarte Frøyland

Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity

“Jeg ringer Gerd Jorun når jeg uar utfordringer som krever en myndig men vennlig hånd, spesielt når yngre talentfulle profesjonelle mennesker ikke er helt fokuserte på firmats mål og verdier. Gerd Jorun skaper felles visjon og mål, og hun evner å individualisere utfordringer på en unik måte. Derfor blir det da også resultater der hun er inne og leder prosesser, uansett på hvilket nivå i en organisasjon.” November 7, 2011

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#ffffff” show_divider=”off”] [/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_section]