PERSONLIG FASILITERING

Hva er personlig fasilitering

Individuell fasilitering handler om å utvide og utdype forståelsen av deg selv i trygge rammer. Det er en bevisstgjøring av hva som styrer deg i stort og smått – dine relasjoner, dine reaksjons- og handlingsmønstre, dine små og store valg. Det er også å hente frem glemte eller gjemte aspekter ved deg selv som gir deg flere ressurser i møte med livets utfordringer, utvider dine perspektiver og gjør at du ser nye muligheter og veier å gå. Utvikle bevissthet om hvordan du påvirker og påvirkes av andre og en evne til å være til stede i dansen mellom det ytre og indre med større våkenhet, klarhet og valgfrihet.

Hvem det passer for

Det passer for deg som er villig til å dukke under overflaten og inn i ditt indre landskap for å gjøre mer av det som bor i deg bevisst tilgjengelig for deg. Derfor er fasilitering med meg først og fremst en utforskningsreise. Dernest verktøy og teknikker som du kan ta i bruk for å navigere både i ditt ytre og indre landskap. Du oppdager svært raskt hvor sant det er at:

hvem og hva du enn tror du er så er du så mye mer enn det

Dette er både fylt av overraskelser og spennende. Til tider humoristisk og morsomt. Som alle oppdagelsesferder kan det også være krevende i blant, men er definitivt verdt det. Jeg unner virkelig alle å oppleve mer av den indre rikdommen de bærer på og finne veier til å leve så fullt, sant og helt som de kan.

Hva du kan forvente

Det er du og dine aktuelle temaer som styrer innholdet i en slik prosess. Hva du konkret får ut av prosessen er derfor nært knyttet til dette. Generelt kan du forvente:

  • at forandringen du søker vokser frem som resultat av innsikt, transformerende bevissthet, aktivering eller tilgang til flere aspekter/ressurser i deg selv og evne til å omsette dette til levd liv
  • du blir mer av den du allerede er og får større valgfrihet, naturlig autoritet i egne anliggende og bedre kontakt med hva som er sant, viktig og riktig for deg
  • forløsning av kraft og energi
  • en utvidet og fordypet forståelse av andre mennesker og ditt samspill med dem – økt kvalitet i dine relasjoner og evne til å sette sunne grenser

Min faglige bakgrunn for fasilitering/coaching

Jeg bruker kunnskap, verktøy og erfaring fra mange år innen toppledelse, ledelse og coaching/fasilitering og velger ut det som passer eller fungerer best for deg og din situasjon. Jeg har gjennomført høyeste nivå av Voice Dialogue trening hos Ph.D Hal Stone & Ph. D Sidra Stone, California og er sertifisert Meta-NLP™ Master Practitioner Coach fra CoachTeam as. Du kan lese mer om min profesjonelle bakgrunn og meg som person HER.

Din Tur? Slik gjør vi det

Hvis du vurderer å jobbe med meg inviterer jeg deg til et gratis og uforpliktende møte på ca 45 minutter for å finne ut om vi begge tror vi kan få et fint samspill om din prosess. Vi kan treffes i Oslo-området eller møtes over skype. Du er velkommen til å kontakte meg på telefon 913 85 903 eller e-post til gerd@gerdnilsson.com for å gjøre avtale om dette.

Hvis vi etter denne timen er gjennomført ønsker å etablere et samarbeid, finner vi frem til varighet og omfang av en fasiliteringsprosess som passer for deg. Vi kan jobbe sammen enten ved at du kommer til meg på Nesodden eller over skype. For noen er en blanding aktuelt